|
LVinUK Forums latviešiem, kas dzīvo un strādā Lielbritānijā un Īrijā
|
| Apskatīt iepiekšējo tematu :: Apskatīt nākamo tematu |
| Autors |
Ziņojums |
Spooky Site Admin

Pievienojies: 13 Marts 2008 Atbildes: 37 Dzīvesvieta: London, Woodford
|
Atbilde saņemta: 15.03.2008 12:53 Tēma: Iesaki forumu draugiem |
|
|
Aizpildi visus laukus un adresāts saņems e-pasta vēstuli ar ieteikumu apmeklēt šo forumu.
Rēķinies ar to, ka vēstules saņēmējs redzēs Tavu IP adresi.
Pēdējo reizi labojis Spooky 16.03.2008 19:48; labots 4 reizes |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
BDnS

Pievienojies: 14 Marts 2008 Atbildes: 23 Dzīvesvieta: Saksonijā
|
Atbilde saņemta: 15.03.2008 14:20 Tēma: |
|
|
Nebuutu slikti nodeklareet cik ilgi buus shis projekts. Veelams vismaz gadu - divus. Ja gadijumaa Tu "izkriiti" no aprites, vai Tev "piegriezhaas" viss, kaadas ir iespeejas saglabaat VISU foruma baazi, visus postingus. Ja es uzluudzu cilveekus, es par vinjem esmu atbildiigs, taapeec pashaa saakumaa gribu zinaat kaadi buus moderaacijas principi? Vai zinjojumi tiks dzeesti? Un veel, vecuma cenzu vajadzeetu pacelt liidz 18 gadiem, ja te eksistee iepaziishanu nodalja, tad ir jaaatziist, ka iepaziishanaas 13-kam un 18-kam ir divas atshkjiriigas lietas. Ja vecaaki pashi atljaus beernam lasiit forumu, tad lai atljaui arii piedaliities no sava nika. Protams, ka terorisma, kriminaala, narkotiku, pedofiilijas popularizaacijai ir jaasaka liels NE - taadus lietotaajus jaablokjee. Vinju komentaarus der atstaat, ar moderaatora piebildi, ka tas ir pretlikumiigi un tas ir piemeers par ko var dabuut banu.  |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
BDnS

|
Atbilde saņemta: 15.03.2008 17:32 Tēma: |
|
|
Ja nav gruuti, tad atbildi, luudzu, publiski.  |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
Spooky Site Admin

|
Atbilde saņemta: 15.03.2008 18:00 Tēma: |
|
|
Pirmkārt, tu nevienu neielūdz, bet gan iesaki apmeklēt!
Forums atrodas uz "Powered by MakeForum.org - Free Forum Hosting" servera/iem
Forums pastāvēs kamēr pastāvēs augstāk minētā organizācija. Ja man viss "piegriezīsies", tad savas administratora tiesības nodošu citam, protams ne kuram katram. Forums pastāv 3 dienas, vēl daudz kas ir jāuzlabo. Ar laiku tiks piešķirtas arī moderatoru tiesības katrai sadaljai.
Kas attiecas uz nepiedienīgiem, krimināliem utt postiem, tie protams tiks dzēsti!
Par sadaļu "iepazīšanās" - iepazīšanās var būt dažādas! Avīzēs, citur internetā iepazīšanās sludinājumi arī ir dažādi un tie 13gadniekiem arī ir brīvi pieejami.
Paldies par jautājumiem un ieteikumiem, tie man palīdz uzlabot šo forumu!
Priekā! |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
BDnS

|
Atbilde saņemta: 16.03.2008 19:24 Tēma: Re: Iesaki forumu draugiem |
|
|
Feini! Tagad vismaz lietotaaji zinaas savu IP.
Spooky aizmirsa pabriidinaat, ka informaacija nosuutaas uz *.lv zonu, a tur neviens nedod garantiju, ka Juusu past netiks iekljauts kaada spaamera mailliiste, un tad vairs no SPAMa nevarees atkratiities  |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
Spooky Site Admin

|
Atbilde saņemta: 16.03.2008 19:45 Tēma: |
|
|
BDnS, nesapratu? Kāds tur sakars?
Jā, tiek izmantots *.lv bāzēts servers, bet kur probēma? :0
Ja nu tik ļoti baidaties norādīt savu e-pasta adresi, lauciņā "Tavs e-pasts" ierakstiet tikai savu vārdu! |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
BDnS

|
Atbilde saņemta: 16.03.2008 21:41 Tēma: |
|
|
Probleema cilveekos, adminos. Tie ir peerkami. Nezinu kursh tieshi pie taa vainiigs, vai DNS serveru, vai Host serveru, vai provaideru adminu vaina. Iespeejams ka kaadam gribeeja ieriebt, bet mail list tika piedaavaats. Es to izskaidroju, ka Latvijaa Likumdoshana nestraadaa, bardaks, taapeec vajag buut uzmaniigam. Es saskatu taados gadijumos Phishing pirmo posmu - savakt emailus. Iespeejams, ka Tev Spooky, tas pat nebija praataa, bet taada situaacija ir iespeejama. Jo ne katram ir vairaaki maili, vieni bankaam un biznesiem, citi purgai  |
|
| Atpakaļ uz augšu |
|
 |
|
|
Jūs nevarat pievienot jaunus tematus šim forumam Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā Jūs nevarat labot Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat dzēst Jūsu ziņojumus forumā Jūs nevarat piedalīties aptaujā šajā forumā
|